Nebig FIBC Solutions voldoet aan alle hedendaagse hoge kwaliteitseisen op internationaal niveau, en die volgens de geldende normen en wetten conform ISO 9001 op het gebied van verpakkingen noodzakelijk zijn. En op het gebied van voedselveiligheid conform de norm ISO 22000, waar HACCP deel van uitmaakt. Ook de productielocaties beschikken over alle kwaliteitsbewijzen en certificaten die noodzakelijk zijn om goede bedrijfsvoering te garanderen conform de certificaten AIB en BRC.

Onze verpakkingen voldoen aan alle milieu- en food grade eisen.

In nauwe samenwerking met de productieleiding zorgen wij er als Nebig FIBC Solutions voor dat alles voldoet aan de hedendaagse hoge internationale kwaliteitseisen.  Al deze activiteiten hebben we opgenomen in een MVO-beleidsplan (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Dit draagt eraan bij dat we kwaliteit leveren conform de hedendaagse eisen zoals afgesproken.

Geen zorgen meer over kwaliteit, milieueisen en leveringen. U komt niet meer voor verrassingen te staan. Een hele geruststelling voor u en uw organisatie, voor ons vanzelfsprekend.

Maak snel een afspraak met een van onze salesmanagers.